Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

Органи пробації будуть надсилати свої документи в суди в електронному вигляді та зареєструються в ЄСІТС

Дата: 20.08.2024 12:21
Кількість переглядів: 27

Міністерство юстиції та Державна судова адміністрація 8 серпня 2024 року затвердили Порядок електронної інформаційної взаємодії між уповноваженими органами з питань пробації та судами в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі.

Згідно до затвердженого Порядку, уповноважені органи з питань пробації мають зареєструватися у підсистемі ЄСІТС «Електронний суд».

Відповідна реєстрація здійснюється як Державною установою «Центр пробації», так і філіями зазначеної установи, з використанням кваліфікованого електронного підпису керівника уповноваженого органу з питань пробації.

Уповноважені органи з питань пробації реєструються за умовними ідентифікаційними кодами, визначеними у Переліку умовних ідентифікаційних кодів уповноважених органів з питань пробації відповідно до додатку (відповідний список наведений нижче).

Технічну можливість реєстрації Електронних кабінетів уповноважених органів з питань пробації у підсистемі «Електронний кабінет» ЄСІТС забезпечує державне підприємство «Інформаційні судові системи» згідно з Переліком та письмовим зверненням державної установи «Центр пробації», в якому мають бути зазначені дані із кваліфікованого сертифіката електронного підпису керівника відповідного уповноваженого органу з питань пробації.

Відтак, обмін процесуальними та іншими документами, пов’язаними з розглядом справ у суді, між уповноваженими органами з питань пробації та судами, буде здійснюватися в електронній формі за допомогою підсистеми «Електронний суд» ЄСІТС.  

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь