Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

Усвідомлення патріотичної відповідальності

Дата: 02.09.2024 10:17
Кількість переглядів: 26

З метою патріотичного виховання клієнтів пробації 02.09.2024 року начальником Вижницького районного сектору №2 філії Державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області Олесею Гордей спільно з головним юристом сектору Путильського бюро правничої допомоги було проведено захід на тему: «Любов до Батьківщини».

Основним завданням даного заходу було утвердження в свідомості і почуттях особистості патріотичних цінностей, виховання поваги до Конституції України, Законів України, державної символіки, підвищення престижу військової служби, а звідси – культивування ставлення до солдата як до захисника вітчизни, героя, усвідомлення взаємозв’язку між індивідуальною свободою, правами людини та її патріотичною відповідальністю.

В ході бесіди учасники активно брали участь в обговоренні даної теми, оскільки сьогодні, як ніколи, кожен із нас усвідомив, що він – українець і в нас є Батьківщина з її мовою, традиціями та культурою. По завершенню заходу клієнти пробації дійшли висновку, що найважливішим пріоритетом патріотичного виховання є формування ціннісного ставлення особистості до українського народу, Батьківщини, держави, нації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь