A A A K K K
для людей із порушенням зору
Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Дитячі пустощі з вогнем - небезпечні!

Дитячі пустощі з вогнем - небезпечні!

Дуже часто винуватцями пожеж є діти. На жаль, реалії сьогодення такі, що більшість батьків, аби задовольнити потреби сім`ї, змушені багато працювати і не приділяють достатньо уваги своїм дітям. В основі дитячих пустощів із вогнем лежить безмежна допитливість, бажання пізнати навколишній світ, наслідування дорослим, які щоденно користуються вогнем, відсутність страху перед можливою загибеллю. Додайте сюди відсутність нагляду з боку дорослих та невмілі дії в екстремальних ситуаціях – і є усі чинник для трагедії.

09:42 07.08.2023

РАЗОВА ГРОШОВА ВИПЛАТА ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

РАЗОВА ГРОШОВА ВИПЛАТА ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

Головне управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області інформує! Постановою Кабінету Міністрів України від 21 липня 2023 року № 754 «Деякі питання соціального захисту ветеранів війни та жертв нацистських переслідувань» передбачено здійснення разової грошової виплати до Дня Незалежності України. Одержувачам грошової допомоги, які отримують пенсію (щомісячне довічне грошове утримання), виплата разової грошової допомоги здійснюватиметься разом з пенсією (щомісячним довічним грошовим утриманням) загальною сумою, шляхом включення допомоги до відомостей (списків) на виплату пенсій (щомісячного довічного грошового утримання). Установи Міністерства оборони, Міністерства внутрішніх справ, Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури, Головного управління Національної гвардії, Національної поліції, Національного антикорупційного бюро, Державної податкової служби, Державної митної служби, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Державного бюро розслідувань, Служби безпеки, Служби зовнішньої розвідки, Служби судової охорони, Міністерства юстиції, Управління державної охорони, Адміністрації Державної прикордонної служби, Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації, Офісу Генерального прокурора, Державної судової адміністрації, Державної спеціальної служби транспорту, інші утворені відповідно до законів військові формування, підприємства, установи, організації мають подати до 1 серпня поточного року до сервісних центрів Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області інформацію, за встановленою Пенсійним фондом України формою, щодо осіб (за категоріями), які мають право на отримання разової грошової виплати до Дня Незалежності України і не перебувають на обліку в Пенсійному фонді України, як одержувачі виплат. Наголошуємо на коректності заповнення банківських реквізитів та достовірності даних! Пресслужба Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області.

17:02 31.07.2023

Правила безпечної поведінки на воді та біля води

Правила безпечної поведінки на воді та біля води

22 липня до Служби порятунку надійшло повідомлення, що на річці Дністер у межах села Вітрянка Сокирянської територіальної громади Дністровського району виявлено тіло людини. На місце події було направлено групу водолазних робіт частини спеціальних та аварійно-рятувальних робіт. Рятувальники доплили до тіла, транспортували його на берег та передали працівникам поліції для подальшого з’ясування обставин події.

09:13 26.07.2023

Оголошення

Оголошення

Дихтинецький старостинський округ повідомляю про проведення громадського обговорення   «Про встановлення пам’ятника "БОРЦЯМ ЗА ВОЛЮ УКРАЇНИ", місце розташування в селі  Дихтинець  по вулиці Головній  Вижницького району Чернівецької області.

11:12 11.07.2023

Розпочали масштабний міжнародний бізнес-форум Українсько-Румунсько-Молдовський бізнес-форум у Чернівцях. Він відбуватиметься впродовж двох днів.

Розпочали масштабний міжнародний бізнес-форум Українсько-Румунсько-Молдовський бізнес-форум у Чернівцях. Він відбуватиметься впродовж двох днів.

Його мета - посилити тристороннє міжрегіональне співробітництво між Україною, Румунією та Республікою Молдова. Зокрема, налагодити зв’язки з міжнародними партнерами, розвинути взаємовигідне транскордонне співробітництво, обговорити актуальні теми торговельної кооперації між трьома державами, розвиток туризму.

11:56 06.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь