Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

Вижницький районний сектор №2 філії ДУ "Центр пробації" у Чернівецькій області

Фото без опису

Електронний моніторинг: досвід впровадження в системі кримінального правосуддя Франції.

У межах розвитку двосторонніх відносин та посилення співпраці у сфері пробації днями відбулася онлайн-зустріч між керівництвом Центру пробації України та служби пробації Франції.

11:38 12.09.2024

Чи можна змінити колаборанта? Пробація вважає — це можливо!

Будь-яка підтримка ворога — це завжди удар по безпеці країни, її суверенітету та незалежності. Поведінка колаборантів зумовлена їхнім вихованням, родиною, оточенням та звичним світосприйняттям. Для зміни цих поглядів необхідно змінити їхні фундаментальні переконання. З цією проблемою зіштовхнулась пробація, коли почала працювати із такими засудженими. Адже колаборанти значно різняться від інших суб’єктів пробації. Їх злочини мають зовсім інші передумови та наслідки. Задля ефективної роботи пробаціонери шукали нові підходи, адаптації та шляхи впливу на осіб, засуджених за злочини проти основ національної безпеки України.

11:36 12.09.2024

Буковинські пробаціонери та поліцейські вкотре долучилися до акції «Здай кров — врятуй життя!»

Понад вісім літрів крові для поранених бійців ЗСУ здали сьогодні, 2 вересня, працівники Вижницького РС №2 філії Державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області, співробітники відділення поліції №1 (смт Путила), військові, медики та просто небайдужі люди. За допомогою таких добровільних акцій вдається поповнювати запаси донорської крові для потребуючих.

13:27 02.09.2024

Усвідомлення патріотичної відповідальності

З метою патріотичного виховання клієнтів пробації 02.09.2024 року начальником Вижницького районного сектору №2 філії Державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області Олесею Гордей спільно з головним юристом сектору Путильського бюро правничої допомоги було проведено захід на тему: «Любов до Батьківщини».

10:17 02.09.2024

08 серпня 2024 року парламентський Комітет ВРУ з питань правової політики рекомендував Верховній Раді прийняти у другому читанні та в цілому урядовий законопроєкт №9149 про внесення змін до деяких законодавчих актів

Парламентський комітет з питань правової політики рекомендував Верховній Раді прийняти у другому читанні та в цілому урядовий законопроєкт 9149 про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо удосконалення виконання покарання у виді штрафу та громадських робіт. Про це повідомив представник Уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

12:26 20.08.2024

Органи пробації будуть надсилати свої документи в суди в електронному вигляді та зареєструються в ЄСІТС

Міністерство юстиції та Державна судова адміністрація 8 серпня 2024 року затвердили Порядок електронної інформаційної взаємодії між уповноваженими органами з питань пробації та судами в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі.

12:21 20.08.2024

Сплата аліментів – це не лише юридичний обов'язок, але й моральна відповідальність кожного з батьків за утримання своїх дітей

Сплата аліментів – це не лише юридичний обов'язок, але й моральна відповідальність кожного з батьків за утримання своїх дітей. На жаль, не всі батьки це усвідомлюють, що призводить до виникнення заборгованості з аліментів.

12:19 20.08.2024

Нідерландський досвід для ефективної роботи української пробації

У період з 22 по 26 липня 2024 року проходив третій етап навчання для менторів пробації. 15 менторів з Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Житомирської, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Миколаївської, Одеської, Полтавської та Чернівецької областей взяли участь у навчальному тренінгу в м. Кракові (Республіка Польща).

12:17 20.08.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь