Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

Вижницький районний сектор №2 філії ДУ "Центр пробації" у Чернівецькій області

Інформує уповноважена з гендерних питань – радниця керівника Державної установи «Центр пробації»

04 квітня 2024 року уповноважена з гендерних питань – радниця керівника Державної установи «Центр пробації» Олена Суботенко стала учасницею першого засідання робочої групи щодо удосконалення навчально-методичного забезпечення професійного навчання з питань запобігання та протидії насильству за ознакою статі.

09:15 09.04.2024

Соціальна адаптація правопорушників: досвід та перспективи

Наближення української системи виконання покарань до європейських стандартів є одними з базових пунктів Стратегії реформування пенітенціарної системи на період до 2026 року . Питання оптимізації виконання кримінальних покарань потребує комплексного дослідження за участі науковців та практиків.

09:14 09.04.2024

Вклад в національну безпеку: робота з колаборантами

З початком повномасштабного вторгнення пробаціонери України зустрілись з надзвичайним викликом - наслідками інформаційного впливу рф на свідомість громадян, що обумовило збільшення кількості осіб, засуджених за злочини проти основ національної безпеки України.

13:08 03.04.2024

Пробаційний нагляд, як альтернатива ув’язненню

01.04.2024 року в приміщенні Вижницького РС №2 філії Державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області працівники сектору провели інформаційний захід для соціальних партнерів та суб’єктів пробації, метою даного заходу було донести до суспільства фактичне значення та цілі пробаційного нагляду.

09:39 02.04.2024

Досить думати, ставай волонтером пробації!

Вижницький районний сектор №2 філії Державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області – запрошує до співпраці наполегливих, відповідальних, толерантних та ініціативних особистостей для здійснення волонтерської діяльності. Взаємодіючи із сектором пробації, Ви допомагатимете особам (суб’єктам пробації), які в силу обставин, важких умов життя, умисно чи із необережності вчинили правопорушення невеликої суспільної небезпечності, за які їх засуджено до покарань альтернативних позбавленню волі, або ситуація, коли на етапі підготовки досудової доповіді вирішується питання щодо міри їх відповідальності. Тобто, поміж відбуттям певного виду покарання, - ця особа з метою попередження скоєнню нею нового правопорушення отримуватиме комплекс заходів спрямованих на корекцію соціальної поведінки або її окремих проявів, формування соціально сприятливих змін особистості.

10:41 25.03.2024

Менторство: вчимося та досягаємо разом

Виклики, що останнім часом постають перед працівниками/працівницями Державної установи «Центр пробації», потребують змін в підході до формування професійного ядра пробаціонерів. Ураховуючи актуальність розвитку персоналу, необхідність підвищення рівня компетентності та мотивації в Центрі пробації створено базу менторів, що складається з працівників/працівниць органу пробації, які вже мають досвід надання консультацій з використання інструментів пробації, вмотивовані передавати свої професійні знання і навички, здатні допомогти в розробленні шляхів виходу зі складних професійних ситуацій.

10:29 25.03.2024

Працівники філії Державної установи "Центр пробації" у Чернівецькій області посилили свій потенціал під час п'ятого тренінгу "Моделі ефективної міжвідомчої взаємодії у кримінальних провадженнях за участі дітей"

Проєкт Ради Європи "Захист прав дітей під час війни і в післявоєнний період в Україні” у співпраці з Офісом Генерального прокурора України продовжує серію тренінгів “Моделі ефективної міжвідомчої взаємодії у кримінальних провадженнях за участі дітей». Третій тренінг проводиться з 18 по 21 березня 2024 року в м. Львів.

10:13 25.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь