Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

Вижницький районний сектор №2 філії ДУ "Центр пробації" у Чернівецькій області

08 серпня 2024 року парламентський Комітет ВРУ з питань правової політики рекомендував Верховній Раді прийняти у другому читанні та в цілому урядовий законопроєкт №9149 про внесення змін до деяких законодавчих актів

Парламентський комітет з питань правової політики рекомендував Верховній Раді прийняти у другому читанні та в цілому урядовий законопроєкт 9149 про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо удосконалення виконання покарання у виді штрафу та громадських робіт. Про це повідомив представник Уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

12:26 20.08.2024

Органи пробації будуть надсилати свої документи в суди в електронному вигляді та зареєструються в ЄСІТС

Міністерство юстиції та Державна судова адміністрація 8 серпня 2024 року затвердили Порядок електронної інформаційної взаємодії між уповноваженими органами з питань пробації та судами в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі.

12:21 20.08.2024

Сплата аліментів – це не лише юридичний обов'язок, але й моральна відповідальність кожного з батьків за утримання своїх дітей

Сплата аліментів – це не лише юридичний обов'язок, але й моральна відповідальність кожного з батьків за утримання своїх дітей. На жаль, не всі батьки це усвідомлюють, що призводить до виникнення заборгованості з аліментів.

12:19 20.08.2024

Нідерландський досвід для ефективної роботи української пробації

У період з 22 по 26 липня 2024 року проходив третій етап навчання для менторів пробації. 15 менторів з Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Житомирської, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Миколаївської, Одеської, Полтавської та Чернівецької областей взяли участь у навчальному тренінгу в м. Кракові (Республіка Польща).

12:17 20.08.2024

18 липня органи юстиції розвинутих країн світу відзначають Міжнародний день Нельсона Мандели – міжнародного лідера, правозахисника, політичного в’язня.

18 липня органи юстиції розвинутих країн світу відзначають Міжнародний день Нельсона Мандели – міжнародного лідера, правозахисника, політичного в’язня.

11:16 19.07.2024

Шановні працівники Національної поліції!

Ви є соратниками, однодумцями та партнерами працівників пробації у профілактиці злочинності. Щодня ви стоїте на сторожі правопорядку та безпеки в громадах. Незважаючи на ризик, небезпеку і надзвичайну відповідальність служби в поліції, ви свідомо обрали служіння суспільству справою свого життя.

11:54 04.07.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь