Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

Вижницький районний сектор №2 філії ДУ "Центр пробації" у Чернівецькій області

Види, мета та користь пробаційних програм

Проблема злочинності була актуальною в усі часи існування суспільства, посідаючи одне з перших місць серед найбільш гострих проблем, що турбували громадську думку. Не є винятком і сьогодення, навіть навпаки – ця проблема з кожним роком стає все гострішою, набуває характеру глобальності. Одним з факторів, що сприяють успішній боротьбі зі злочинністю, є виправлення осіб, які вже притягувались до кримінальної відповідальності, зокрема і засуджені до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі. Соціально – виховна робота з такими особами є сферою діяльності уповноважених органів з питань пробації.

12:04 09.05.2024

Сплата аліментів – це не лише юридичний обов'язок, але й моральна відповідальність кожного з батьків за утримання своїх дітей.

Сплата аліментів – це не лише юридичний обов'язок, але й моральна відповідальність кожного з батьків за утримання своїх дітей. На жаль, не всі батьки це усвідомлюють, що призводить до виникнення заборгованості з аліментів.

12:38 08.05.2024

Переглянуте та озвучене в Кіноклубі Docudays UA може мати відтермінований ефект, але він точно буде...

Основною метою роботи Кіноклубу є використання документального кіно як інноваційного і дієвого інструменту соціально-виховної, профілактичної та правопросвітницької роботи із суб’єктами пробації, залучення до такої роботи представників поліції, партнерських та інших організацій і волонтерів пробації як експертів.

13:22 06.05.2024

Делегація Міністерства юстиції України на чолі із Оленою Висоцькою, заступницею Міністра юстиції, відвідала Світовий конгрес з питань пробації та умовно-дострокового звільнення.

У період з 16 по 18 квітня 2024 року в центрі «World Forum» (м. Гаага, Королівство Нідерланди) відбувся Світовий конгрес з питань пробації та умовно-дострокового звільнення, організований Центром міжнародного правового співробітництва (CILC) за підтримки Служби пробації Королівства Нідерланди.

15:07 22.04.2024

💻 Компʼютерні віруси та як від них захиститися: поради кіберполіції

Розвиток інтернету виніс не лише пізнавальні або розважальні можливості людства на новий рівень, але й створив нові небезпеки, з якими користувачі стикаються щодня, і які загрожують втратами великих обсягів даних і мільярдними збитками. Мова про комп’ютерні віруси.

08:55 22.04.2024

Психологічний клуб — інструмент самодопомоги та розвитку професійних навичок

З липня 2023 року у Центрі пробації регулярно відбуваються робочі консультації пробаціонерів в межах “Психологічного клубу”. Такі зустрічі — дієвий інструмент для підвищення компетенції, комунікації та обміну досвідом серед працівників пробації.

08:43 22.04.2024

Нині батьки трьох чи більше дітей мають право на відстрочку від військової служби.

Однак, згідно з новою версією Закону про мобілізацію, невдовзі за несплату аліментів понад три місяці хоча б за одну дитину боржників буде позбавлено цього права. Водночас, як наголосив заступник Міністра юстиції з питань виконавчої служби Андрій Гайченко, мобілізація для такої категорії осіб ні в якому разі не має бути покаранням.

10:50 19.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь