Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

Вижницький районний сектор №2 філії ДУ "Центр пробації" у Чернівецькій області

Відбулася онлайн нарада з обговорення Пілотної програми менторства в Державній установі «Центр пробації» з використання інструментів пробації під час роботи з суб’єктами пробації

Сьогодні, 13 лютого 2024 року, відбулась онлайн нарада за участю керівництва Центру пробації та начальників філій Центру пробації.

11:57 16.02.2024

Сила в єдності!

Сьогодні, 16 лютого, ми відзначаємо День єднання — державне свято, затверджене Указом Президента України як заклик до миру та «посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість».

11:55 16.02.2024

15 лютого 2024 року під головуванням начальника філії Центру пробації у Чернівецькій області Руслана Кувіли, була проведена розширена нарада із керівниками та працівниками структурних підрозділів філії.

15 лютого 2024 року під головуванням начальника філії Центру пробації у Чернівецькій області Руслана Кувіли, була проведена розширена нарада із керівниками та працівниками структурних підрозділів філії.

11:28 15.02.2024

Активізуємо розшук суб’єктів пробації, місцезнаходження яких невідомо

Якщо суб’єкт пробації після двох викликів поспіль не з’являється до уповноваженого органу з питань пробації для проведення першої бесіди без поважних причин, працівники сектору вживають всі можливі заходи з виявлення такої особи.

09:22 07.02.2024

Пробація з громадою, в громаді, для громади

05.02.2024 року в приміщенні Вижницького РС №2 філії Державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області проведено «День відкритих дверей». В заході взяли участь працівники Західного міжрегіонального центру з надання безоплатної правничої допомоги, комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Путильської селищної ради та суб’єкти пробації.

13:18 06.02.2024

Шановні колеги!

Дев’ять років тому Верховною Радою України було прийнято Закон "Про пробацію". 

19:10 05.02.2024

Європейська підтримка української пробації

У період з 22 по 26 січня 2024 року за організаційного сприяння Нідерландського Гельсінського комітету відбувся робочий візит директора Державної установи «Центр пробації» Олега Янчука та його заступниці Олени Суботенко до Державної служби пробації Латвії.

09:11 31.01.2024

Як підтримати людей, які чекають на своїх близьких?

 Як підтримати людей, які чекають на своїх близьких? Що сказати родичам зниклих безвісти чи полонених? Але щоб не нашкодити та ще більше не розворушити душевний смуток? Для початку варто знати: допомогти людині можна тільки тоді, коли ви розумієте, що з нею відбувається.

11:17 30.01.2024

#Ти_як

Підступні ворожі обстріли несуть не лише руйнування та загрозу фізичному здоров’ю, а й сильний стрес, здатний змінювати життя людей, які опинилися в епіцентрі лиха. Щоразу у новинах ми чуємо про потерпілих, які зазнали гострої реакції на стрес. І події цього ранку, на жаль, не виключення.

11:12 30.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь