Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

Пенсійний фонд ІНФОРМУЄ

У ЗВ’ЯЗКУ ЗІ ЗРОСТАННЯМ ПРОЖИТКОВОГО МІНІМУМУ ЗБІЛЬШЕНО РОЗМІРИ МІНІМАЛЬНОЇ ТА МАКСИМАЛЬНОЇ ПЕНСІЙ

З грудня проведено перерахунок пенсій у зв'язку з підвищенням на 66 грн прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність (зріс з 2027 до 2093 грн). Перерахунок застосовано до всіх складових пенсійної виплати, які залежать від прожиткового мінімуму. У зв'язку із зазначеним, з 1 грудня зросли розміри мінімальної та максимальної пенсій, які з наступного місяця становитимуть 2093 та 20930 грн відповідно.

10:27 29.11.2022

ЗДІЙСНЕНО ПЕРЕРАХУНОК ПЕНСІЙ ЛІКВІДАТОРАМ АВАРІЇ НА ЧОРНОБИЛЬСЬКІЙ АЕС ТА ЧЛЕНАМ ЇХНІХ СІМЕЙ

З 1 грудня 2022 року здійснено перерахунок пенсій учасникам ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та непрацездатним членам їхніх сімей у зв’язку зі зміною показника середньої заробітної плати, який застосовується при обчисленні пенсій по інвалідності та у зв’язку з втратою годувальника, виходячи із заробітку, одержаного за роботу в зоні відчуження.

09:25 29.11.2022

АВТОМАТИЧНЕ ПРИЗНАЧЕННЯ ПЕНСІЇ

Щоб скористатися послугою «автоматичнее призначення пенсії»,  потрібно увійти на вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду (http://portal.pfu.gov.ua) за допомогою кваліфікованого електронного підпису та заповнити відповідну анкету.

11:22 28.11.2022

ЗВЕРТАТИСЬ ЗА ПЕНСІЄЮ МОЖНА НЕЗАЛЕЖНО ВІД МІСЦЯ ПРОЖИВАННЯ ЧИ РЕЄСТРАЦІЇ

В умовах воєнного стану, запровадженого у зв’язку з російською агресією проти України, для громадян, які в пошуку порятунку змушені були залишити свої домівки, важливо мати можливість вирішити питання свого пенсійного забезпечення незалежно від місця реєстрації та перебування на пенсійному обліку. Територіальні органи Пенсійного фонду України здійснюють прийом та обслуговування осіб, які звертаються до сервісних центрів, та надають широкий спектр послуг мешканцям всієї території України.

09:20 28.11.2022

ЗАПРОШУЄМО СТРАХУВАЛЬНИКІВ НА НАВЧАЛЬНИЙ ОНЛАЙН-СЕМІНАР

29 листопада 2022 р. о 14-00 год. відбудеться відео зустріч з представниками роботодавців на тему: «Взаємозв’язок «Повідомлення про прийняття працівника на роботу» та електронного листка непрацездатності» з використанням відеоплатформи ZOOM. 

11:42 25.11.2022

ПОРЯДОК ВИПРАВЛЕННЯ ПОМИЛОК, ДОПУЩЕНИХ У ЗВІТНОСТІ ЗА МИНУЛІ ПЕРІОДИ

Для виправлення стахувальниками помилок, виявлених у звітності за минулі періоди (до прикладу, помилок у написанні прізвища, імені, по батькові працівника, в реєстраційному номері облікової картки платника податків тощо) законодавством передбачений такий порядок:

11:28 24.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь