Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

Пенсійний фонд ІНФОРМУЄ

ПРО ЗМІНИ ДО ПОРЯДКУ ВЕДЕННЯ ЕЛЕКТРОННОЇ ТРУДОВОЇ КНИЖКИ

6 листопада вступив в силу Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» та деяких інших законів України щодо захисту прав фізичних осіб під час воєнного стану та спрощення обліку робочих місць для осіб з інвалідністю" від 18.10.2022 р. № 2682-ІХ.

11:27 24.11.2022

ОТРИМУЙТЕ ВАЖЛИВУ ІНФОРМАЦІЮ ТА КОРИСНІ ПОСЛУГИ У СПОСІБ, ЗРУЧНИЙ САМЕ ДЛЯ ВАС

Робота з наближення послуг до громадян в умовах воєнного стану набула особливої актуальності. Для того, щоб мешканці області мали змогу отримати фахові консультації та вирішити нагальні питання пенсійного забезпечення за місцем проживання без необхідності діставатися сервісних центрів, представники Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області здійснюють прийоми громадян на віддалених робочих місцях, під час яких можна отримати усі ті послуги, що й у сервісних центрах.

16:40 18.11.2022

З ГРУДНЯ ЖИТЛОВІ СУБСИДІЇ ТА ПІЛЬГИ ПРИЗНАЧАТИМУТЬ ОРГАНИ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ

Пенсійний фонд України у жовтні та листопаді виплатив українцям субсидії за вересень та жовтень, які були призначені органами соціального захисту населення. Починаючи з 1 грудня 2022 року Пенсійний фонд України буде не лише виплачувати, а й призначати житлові субсидії та пільги: тобто громадяни, які витрачають на оплату комунальних послуг більше, ніж 15% сукупного місячного доходу домогосподарства, з 1 грудня для призначення субсидії мають звертатися до органів Пенсійного фонду України. При цьому людина може самостійно обрати до якого саме сервісного центру Фонду їй зручно звернутися. Це не залежить від місця її офіційної реєстрації.

16:46 17.11.2022

ПОДАННЯ ЗВІТНОСТІ — ОБОВ’ЯЗКОВА УМОВА ДЛЯ СТВОРЕННЯ      ЕЛЕКТРОННОГО ЛИСТКА НЕПРАЦЕЗДАТНОСТІ

Електронний листок непрацездатності формуються на основі наявної в базі Пенсійного фонду України інформації з Реєстру застрахованих осіб, яка базується на звітах страхувальників. Тому дуже важливим є наявність інформації про трудові відносини між застрахованою особою та її роботодавцем.

16:42 15.11.2022

ПЕНСІЙНИЙ ВСЕОБУЧ №13

Читайте свіжий випуск газети Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області «Пенсійний всеобуч» №12 за посиланням: https://www.facebook.com/photo/?fbid=498402748983553&set=pcb.498402895650205

16:41 15.11.2022

ЗБІЛЬШИТИ ТРИВАЛІСТЬ СТРАХОВОГО СТАЖУ МОЖНА ШЛЯХОМ ВНЕСЕННЯ ДОПЛАТИ ДО МІНІМАЛЬНОГО СТРАХОВОГО ВНЕСКУ

Гарантоване державою право на пенсійне забезпечення можуть реалізувати громадяни, які досягли пенсійного віку та мають необхідну тривалість страхового стажу. На жаль, нерідко трапляються випадки, коли з досягненням пенсійного віку людина виявляє нестачу страхового стажу, потрібного для оформлення пенсії.

18:40 10.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь