A A A K K K
для людей із порушенням зору
Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

Пенсійний фонд ІНФОРМУЄ

КОРИСТУЙТЕСЬ ЕЛЕКТРОННИМИ ПОСЛУГАМИ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ НЕ ВИХОДЯЧИ З ДОМУ

Використання електронних послуг вебпорталу Пенсійного фонду України (https://portal.pfu.gov.ua) корисне для всіх вікових категорій населення. Пенсіонери тут можуть переглядати матеріали своїх пенсійних справ, замовляти та отримувати необхідні документи в електронному форматі, громадяни, які невдовзі досягнуть пенсійного віку – ознайомитись з переліком необхідних документів для призначення пенсії, прорахувати її орієнтовний розмір, подати заяву на автоматичне призначення, а люди, яким ще до пенсії далеко, мають змогу переглядати персональні відомості про суми заробітків, сплачених внесків та набутого страхового стажу, контролюючи в такий спосіб формування своїх пенсійних перспектив. Підприємці та особи, які забезпечують себе роботою самостійно, на вебпорталі можуть ознайомитись з умовами нарахування та сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове соціальне страхування, порядком складання і подання звітності, а також отримати форми бланків, заяв, інших документів, необхідних для взяття на облік тощо.

17:59 12.10.2022

ЗАВЕРШЕНО ФІНАНСУВАННЯ ЖИТЛОВИХ СУБСИДІЙ ЗА ВЕРЕСЕНЬ 2022 РОКУ

         Головне управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області повідомляє, що станом на 04.10.2022 фінансування житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг мешканцям Чернівецької області за вересень цього року здійснено у повному обсязі.

18:57 05.10.2022

ЯК ПЕРЕВІРИТИ ФАКТ СПЛАТИ ВНЕСКІВ ТА НАБУТИЙ СТРАХОВИЙ СТАЖ? ВІДЕОІНСТРУКЦІЯ

Оскільки від тривалості страхового стажу залежить розмір майбутнього пенсійного забезпечення, важливо дбати про його накопичення та постійно контролювати ситуацію щодо сплати роботодавцем страхових внесків.

11:55 30.09.2022

ЯК В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ ОФОРМИТИ ПЕНСІЮ ЗА ВІКОМ

         Громадяни, які досягли у цьому році 60-ліття та мають не менше 29 років страхового стажу, набувають право напенсію за віком. За її призначенням потрібно звернутися до найближчого сервісного центру Пенсійного фонду України з відповідною заявою та необхідними документами, або ж скористатися онлайн-послугою з призначення пенсії через вебпортал електронних послуг https://portal.pfu.gov.ua  чи застосунок ДіЯ. 

11:51 30.09.2022

ЩОБ НЕ ПОВЕРТАТИ НАДМІРУ ОТРИМАНІ КОШТИ, СВОЄЧАСНО ПОДАВАЙТЕ ДО ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ АКТУАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ

      Відновлення пенсіонером трудової діяльності, зміна місцевості проживання, статусних даних та інші обставини, які справляють вплив на розрахунок пенсійної виплати, - інформація, яку необхідно своєчасно повідомляти органам Пенсійного фонду. За її відсутності можливі нарахування і виплата зайвих коштів, які неодмінно доведеться повертати.

18:56 21.09.2022

ОНОВІТЬ ФОРМАТ ПЕНСІЙНОГО ПОСВІДЧЕННЯ ТА ВИКОРИСТОВУЙТЕ ЙОГО ЧЕРЕЗ ДОДАТОК "ДІЯ"

Зручним нововведенням для сучасних пенсіонерів стало електронне відображення пенсійного посвідчення в додатку "ДіЯ". Такий формат позбавляє необхідності носити документ із собою й водночас мати можливість у будь-який момент за потреби ним скористатися, відкривши мобільний додаток.

18:55 21.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь