A A A K K K
для людей із порушенням зору
Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

Пенсійний фонд ІНФОРМУЄ

ЗВЕРТАТИСЬ ЗА ПЕНСІЄЮ МОЖНА НЕЗАЛЕЖНО ВІД МІСЦЯ ПРОЖИВАННЯ ЧИ РЕЄСТРАЦІЇ

Вирішити питання пенсійного забезпечення можна незалежно від свого місця реєстрації та перебування на пенсійному обліку. Територіальні органи Пенсійного фонду України здійснюють прийом та обслуговування осіб, які звертаються до сервісних центрів, та надають широкий спектр послуг мешканцям всієї території України.

17:23 06.09.2022

АВТОМАТИЧНЕ ПРИЗНАЧЕННЯ ПЕНСІЇ

Щоб скористатися послугою автоматичного призначення пенсії, необхідно увійти на вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду (http://portal.pfu.gov.ua) за допомогою кваліфікованого електронного підпису та заповнити відповідну анкету-заяву.

12:52 02.09.2022

Оновлено правила подання відомостей для створення і ведення Електронних трудових книжок

У липні 2022 року набули чинності оновлені правила подання відомостей про трудову діяльність застрахованих осіб в електронній формі, затверджені постановою правління Пенсійного фонду України від 01.06.2022 №8-3 «Про порядок та черговість подання відомостей для створення електронних трудових книжок».

16:54 02.08.2022

Вирішити всі пенсійні питання можна за місцем проживання

За виникнення потреби у вирішенні питань пенсійного забезпечення не обов'язково особисто звертатись до сервісних центрів, оскільки увесь той самий спектр послуг можна отримати неподалік свого місця проживання.

10:15 29.07.2022

Шановні краяни, представники малого і середнього бізнесу, керівники установ та організацій Буковини!

Головне управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області звертається до буковинських підприємців та керівників установ, організацій області аби вони знаходили можливості для сплати внесків, що є запорукою наповнення бюджету, а відтак і своєчасного здійснення пенсійних та соціальних виплат в умовах воєнного стану.

14:42 26.07.2022

На засіданні колегії обговорили підсумки роботи пенсійної служби краю за І півріччя 2022 року

Засідання колегії при начальнику Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області традиційно розпочали із виконання Гімну України. Учасники засідання хвилиною мовчання вшанували пам'ять про всіх загиблих, чиє життя жорстоко обірвала війна.

14:38 19.07.2022

Достовірність персональної інформації – запорука коректного формування електронних документів і своєчасного призначення пенсії

Шановні краяни! Своєчасно повідомляйте органи Пенсійного фонду про зміни  персональних даних для внесення оновлених відомостей до Реєстру застрахованих осіб. Достовірність персональної інформації  убезпечить вас від виникнення проблем не тільки при майбутньому оформленні пенсії, а й забезпечить своєчасне формування електронного листка тимчасової непрацездатності.

14:00 15.07.2022

ЕЛЕКТРОННІ ДОВІДКИ З QR-КОДОМ дозволяє отримати електронну довідку 24/7

На вебпорталі є можливість замовити різні електронні довідки, підтверджені QR-кодом. Електронна довідка з QR-кодом – електронний документ, підписаний кваліфікованим електронним підписом Пенсійного фонду України.

16:19 14.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь