A A A K K K
для людей із порушенням зору
Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

Пенсійний фонд ІНФОРМУЄ

Оновлено порядок подання відомостей про трудову діяльність в електронній формі

Постановою правління ПФУ «Про порядок та черговість подання відомостей для створення електронних трудових книжок» від 01.06.2022 р. № 8-3 (далі — Постанова № 8-3) було затверджено зміни до Порядку подання відомостей про трудову діяльність працівника, фізичної особи — підприємця, фізичної особи, яка забезпечує себе роботою самостійно, в електронній формі, затвердженого постановою правління ПФУ від 12.03.2021 р. № 11-1.

13:25 11.07.2022

Фахові консультації можна отримати за допомогою гарячої телефонної лінії або скориставшись послугою відеозв’язку чи за допомогою додатку Viber.

Головне управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області повідомляє, що фахові консультації можна отримати за допомогою гарячої телефонної лінії або скориставшись послугою відеозв’язку чи за допомогою додатку Viber.

13:25 08.07.2022

Як перевести виплату пенсії у банківську установу

Виплата пенсій через уповноважені банки регулюється Порядком виплати пенсій та грошової допомоги через поточні рахунки у банках, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 30.08.1999 № 1596 (зі змінами).

16:52 30.06.2022

Сучасні буковинці обирають сучасний формат пенсійного обслуговування

Сучасні сервіси Пенсійного фонду набирають все більшої популярності серед мешканців області. Пересвідчившись у їх зручності, оперативності та доступності, буковинці призвичаюються до вирішення питань пенсійного забезпечення в електронному форматі з використанням широкого спектру сервісів вебпорталу Пенсійного фонду України (https://portal.pfu.gov.ua), функціонал якого постійно оновлюється.

16:20 23.06.2022

ЗАПРОШУЄМО ДО НАВЧАННЯ СТРАХУВАЛЬНИКІВ!

Фахівці Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області продовжують надавати детальні консультації та відповіді на питання слухачів під час онлайн навчання для страхувальників. Чергова відеозустріч на тему: «Своєчасне подання звітності – запорука успішного створення е-лікарняного» відбудеться 30 червня 2022 року о 14-00 год. з використанням відеоплатформи ZOOM.

14:44 22.06.2022

Право не сплачувати ЄСВ під час воєнного стану не передбачає зарахування відповідних періодів роботи до страхового стажу

У зв’язку з дією воєнного стану фізичним особам-підприємцям, які провадять діяльність за спрощеною та загальною системами оподаткування, займаються незалежною професійною діяльністю, а також членам фермерських господарств надане право тимчасово, у період з 1 березня 2022 року та впродовж 12 місяців після скасування воєнного стану  не нараховувати та  не сплачувати єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Такий крок застосований задля зменшення фінансового навантаження на підприємців та стимулювання їх до продовження діяльності, необхідної для країни в складних умовах війни.

16:41 13.06.2022

Пенсійна служба Буковини долучилася до кампанії «Україна працює»

Головне управління Пенсійного фонду України долучилося до масштабної інформаційної кампанії Державної служби України з питань праці «Україна працює», яку також підтримує Проект Міжнародної організації праці «На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці».

14:40 10.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь