Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

Вижницький районний сектор №2 філії ДУ "Центр пробації" у Чернівецькій області

Програма забезпечення діяльності філії Державної установи "Центр пробації" у Чернівецькій області

Відповідно до Програми забезпечення діяльності філії Державної установи "Центр пробації" у Чернівецькій області, було виділено кошти для забезпечення працівників органів пробації області офісним папером та оргтехнікою, для виконання службових повноважень

15:46 29.11.2023

Узгодження пропозицій відповідно до вимог Стамбульської конвенції

22 листопада 2023 року за підтримки проєкту ООН Жінки „Трансформаційні підходи для досягнення ґендерної рівності в Україніˮ, що фінансується Урядом Швеції, відбулась Стратегічна сесія «Збирання даних з питань запобігання та протидії домашньому насильству.

10:12 27.11.2023

🏆 Центр пробації – офіційний фіналіст Всеукраїнської премії HR PRO AWARDS – 2023

23 листопада 2023 року у Києві відбувся фінал премії HR Pro Awards – 2023. На церемонії нагородження Центр пробації підтвердив офіційний статус фіналіста в номінації РЕКРУТИНГ з Проєктом “Впровадження HR-стратегії Центру пробації системи добору та адаптації персоналу”.

10:09 27.11.2023

Організація першочергових заходів з виявлення клієнтів пробації, що не з’являються за викликами

Якщо клієнт пробації після двох викликів поспіль не з’являється до уповноваженого органу з питань пробації для проведення першої бесіди без поважних причин, працівник сектору вживає всі можливі заходи з виявлення такої особи.

22:03 13.11.2023

Асертивність як умова ефективного спілкування

13.11.2023 року працівники Вижницького РС №2 філії Державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області спільно з працівниками сектору «Путильське бюро правової допомоги» провели бесіду з клієнтами пробації на тему: «Асертивність як умова ефективного спілкування». Метою проведеної бесіди було навчити присутніх вмінню відстоювати свої кордони, захищати свої інтереси і цілі, зберігаючи повагу до інших людей, освоїти навички впевненого неагресивного поводження, навчити уважно слухати співрозмовника, підвищити конструктивність спілкування.

13:55 13.11.2023

Чому один у полі не воїн? Ще наші пращури влучно підмітили, що сила – у єднанні та згуртованості. І не тільки бойова чи фізична, а й ментальна.

Людина, яка усамітнюється у нинішні нелегкі часи, втрачає соціальні зв'язки, поступово «випадає» із соціуму, і долати життєві негаразди стає дедалі важче.

08:37 13.11.2023

Начальник філії Державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області Руслан Кувіла провів онлайн-нараду з підпорядкованими підрозділами для надання методичної підтримки

07.11.2023 року начальник філії Державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області Руслан Кувіла, провів онлайн-нараду з працівниками підпорядкованих підрозділів, метою якої було надати методичну підтримку та обговорити проблемні питання, які виникають під час виконання рішень суду щодо військовослужбовців.

11:09 07.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь