Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

Вижницький районний сектор №2 філії ДУ "Центр пробації" у Чернівецькій області

ПРИНЦИПИ БЕЗБАР’ЄРНОЇ МОВИ

Центр пробації, як державна установа, працює для людей і з людьми. Тому повага до гідності іншої людини – основа та пріоритет роботи персоналу органів пробації.

14:06 03.03.2023

Міністр юстиції України Денис Малюська, заступники Міністра Олександр Банчук та Олена Висоцька, керівники Департаменту з питань виконання кримінальних покарань Сергій Гречанюк та Державної установи «Центр пробації» Олег Янчук провели зустріч із члена

Міністр юстиції України Денис Малюська, заступники Міністра Олександр Банчук та Олена Висоцька, керівники Департаменту з питань виконання кримінальних покарань Сергій Гречанюк та Державної установи «Центр пробації» Олег Янчук провели зустріч із членами Комітету ВРУ з питань правоохоронної діяльності в Державній установі «Київський слідчий ізолятор».

09:13 03.03.2023

Поняття "безпека суспільства" – це відчуття, яке народжується з дуже багатьох факторів. І органи пробації дуже активно долучаються до того, щоб формувати це відчуття безпеки.

Valeria Kolomiets: Поняття "безпека суспільства" – це відчуття, яке народжується з дуже багатьох факторів. І органи пробації дуже активно долучаються до того, щоб формувати це відчуття безпеки.

11:44 01.03.2023

Надактуальним питанням сьогодні є боротьба країни з жорсткою агресією ворога. Але кримінальна злочинність є не менш небезпечним внутрішнім ворогом.

«Надактуальним питанням сьогодні є боротьба країни з жорсткою агресією ворога. Але кримінальна злочинність є не менш небезпечним внутрішнім ворогом. Тому питання підвищення ефективності протидії злочинності та виконання вироків суду залишаються актуальними навіть під час воєнного стану», – директор Державної установи «Центр пробації» Олег Янчук.

11:39 01.03.2023

22 лютого 2023 року відбулася робоча нарада керівників структурних підрозділів філій Державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області

22.02.2023 року на базі філії Державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області за участі керівника Руслана Кувіли, а також керівників структурних підрозділів Чернівецької області проведено нараду з метою підведення підсумків роботи за 2022 рік та налагодження взаємодії між секторами, обміну досвідом та обговорення проблемних питань, які виникають під час виконання кримінальних покарань та адміністративних стягнень.

08:56 23.02.2023

Пробація в Україні діє вісім років 5 лютого Пробації України – 8 років і за цей час відбулось багато змін, досягнень та нововведень.

З початку 2022 року в Вижницькому РС №2 філії ДУ «Центр пробації» у Чернівецькій області перебували на пробації 62 правопорушники, які відбували покарання в громаді без позбавлення волі (покарання з випробуванням).

11:21 06.02.2023

Сьогодні для працівників органів пробації у різних куточках України святковий день – 8 років тому, 5 лютого 2015 року, Верховна Рада України прийняла Закон України "Про пробацію".

Пробація України – одна з найбільших у Європі. Наразі в національній системі пробації нараховується понад три тисячі працівників. Усі вони різні за віком та освітою, мають різний професійний та життєвий досвід, живуть у різних регіонах і мають різні хобі. Але всі вони об’єднані ідеями пробації та щодня однією командою працюють над реалізацією державної політики та визначених Законом України «Про пробацію» завдань задля створення безпечного середовища.

19:35 05.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь