Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

Вижницький районний сектор №2 філії ДУ "Центр пробації" у Чернівецькій області

Презентація «Пробація та соціальний захист. Напрями співпраці»

Презентація «Пробація та соціальний захист. Напрями співпраці» (Ірина Тарасюк, державний експерт Міністерства соціальної політики України), у якій описані підходи організації спільної роботи уповноважених органів з питань пробації та установ і організацій соціального захисту населення щодо надання допомоги суб’єктам пробації.

14:25 17.05.2023

«Пробація – новий імпульс реформи»

Стратегія реформування пенітенціарної системи на період до 2026 року» (Олег Янчук, директор Державної установи «Центр пробації»), що описує основні досягнення національної пробації за період 2016 – 2022 роки та розкриває місце і завдання пробації у Стратегія реформування пенітенціарної системи на період до 2026 року.

13:46 17.05.2023

Цьогоріч День матері особливий, зворушливий, тривожний, але сповнений неймовірної любові, внутрішньої сили, доброти, віри та героїзму українських мам.

У колективіі Центру пробації більшість – жінки. І більшість з них уже подарували на світ одне, два і більше нових життів. 

13:03 14.05.2023

Цього року вперше, згідно з Указом Президента України Володимира Зеленського, 9 травня ми відзначаємо День Європи.

 Європейська спільнота, а це 47 країн-членів Ради Європи і 27 держав-членів Європейського союзу, об'єднана однією метою - визнання принципу верховенства права.

09:59 09.05.2023

#Інформує уповноважений з гендерних питань – радник керівника Державної установи «Центр пробації»

У річній доповіді про стан додержання та захисту прав і свобод людини і громадянина в Україні Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини зазначається, що продовж 2022 року до органів поліції та соціального захисту надійшло 251 829 звернень щодо домашнього насильства. З них зареєстрували 244 381 заяву та повідомлення про кримінальне правопорушення.

09:56 09.05.2023

📚 ЦІКАВО, ДОСТУПНО, ЗРОЗУМІЛО!

Переважно так характеризують працівники уповноважених органів з питань пробації інноваційний онлайн-курс з вдосконалення комунікативної компетентності.

09:54 09.05.2023

Запрошуємо волонтерів до співпраці з сектором пробації

Одним з чинників, які здійснюють негативний вплив на розвиток нашого суспільства і держави, нині є високий рівень злочинності. Це негативно впливає на безпеку людей, їх життєдіяльність, нормальні відносини в родинах та суспільстві, сталість моральних правил співжиття

12:20 26.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь