Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

Вижницький районний сектор №2 філії ДУ "Центр пробації" у Чернівецькій області

02 жовтня 2023 року, в Києві відбувся захід з нагоди завершення більшості ініціатив канадського проєкту “Супровід урядових реформ в Україні” (SURGe).

02 жовтня 2023 року, в Києві відбувся захід з нагоди завершення більшості ініціатив канадського проєкту “Супровід урядових реформ в Україні” (SURGe).

10:13 06.10.2023

Ефективність пробації - співпраця з поліцією

05.10.2023 року начальником Вижницького районного сектору №2 філії Державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області Олесею Гордей та провідним інспектором Тетяною Торак було проведено робочу зустріч із оперуповноваженим сектору кримінальної поліції Вижницького районного відділу поліції Головного управління національної поліції в Чернівецькій області капітаном поліції Юрієм Прилипчаном.

13:22 05.10.2023

Усвідомлення патріотичної відповідальності

З метою патріотичного виховання клієнтів пробації 02.10.2023 року працівниками Вижницького районного сектору №2 філії Державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області спільно з працівниками Путильського бюро правової допомоги було проведено захід на тему: «Любов до Батьківщини».

11:19 02.10.2023

27 років тому наша Держава ухвалила Основний Закон, що гарантує втілення мрій і сподівань українців на краще й благополучне життя у власній державі.

Прийняття Конституції означало фундаментальне закріплення нашої незалежності, навіки закарбувало волю українського народу жити у власній суверенній, соборній та демократичній державі.

08:59 28.06.2023

❗️Бути на варті закону і суспільної моралі, а в той же час порушувати їх – не прийнятно для пробаціонера

Часто ми говоримо про те, що сучасна європейська пробація передбачає високий рівень професіональних знань працівників, але в реаліях сьогодення це не єдина риса, що характеризує спеціаліста-пробаціонера…

16:12 26.06.2023

23 червня 2023 року відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Захист прав дитини в умовах військової агресії».

 У заході, що пройшов на базі Одеського державного університету внутрішніх справ, взяли участь вчені, практичні працівники судових та правоохоронних органів, ад’юнкти (аспіранти) і магістри, які здійснюють науковий пошук за напрямом роботи конференції.

16:11 26.06.2023

Онлайн навчання з підвищення професійної компетенції працівників уповноважених органів з питань пробації

13.06.2023 року начальник Вижницького районного сектору №2 філії Державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій Олеся Гордей організувала онлайн-заняття між працівниками Чернівецького РС №2, Чернівецького РС №6, Вижницького РС №1 та Вижницького РС №2 задля вивчення та закріплення набутих знань щодо особливостей складання досудових доповідей відносно неповнолітніх обвинувачених та щодо додаткового вивчення питань які виникають у працівників під час складання досудових доповідей.

14:22 13.06.2023

09.06.2023р. відбулась робоча зустріч начальника філії Центру пробації у Чернівецькій області Руслана Кувіли та керівництва управління карного розшуку Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Під час наради обговорювались нагальні питання щодо розшук осіб засуджених до покарань не пов’язаних з позбавлення волі та звільнених від відбування покарання та проблемні питання, які виникають під час оголошення у розшук засуджених осіб, місце знаходження яких невідомо.

13:30 13.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь