Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

Вижницький районний сектор №2 філії ДУ "Центр пробації" у Чернівецькій області

📍Розвиток інституту пробації в Україні – у фокусі уваги Проєкту ЄС «Право-Justice».

Експерти Проєкту докладають максимум зусиль, щоб становлення пробації в Україні відбувалось згідно з кращими європейськими практиками. Серед першочергових задач у цьому напрямі – формування професійного та міцного кадрового потенціалу органів пробації.

13:39 12.06.2023

Соціально-виховна робота з клієнтами пробації

В наш час надзвичайно гострою є проблема зростання правопорушень серед осіб молодіжного віку. Повсякчас неповнолітні та молодь не усвідомлюють, що їх повсякденні вчинки мають правову оцінку, що право та закони супроводжують людину все її життя. Тому працівники Вижницького районного сектору № 2 філії ДУ «Центр пробації» у Чернівецькій області спільно з соціальними партнерами мобілізують свої зусилля для позитивної інтеграції підоблікових у суспільстві.

15:51 05.06.2023

Діти - найголовніший скарб нашого суспільства!

Щороку 1 червня світ відзначає День захисту дітей. Вже другий рік поспіль свято набуло особливого сенсу, адже через вторгнення Росії на територію України тисячі дітей залишились без батьків, даху над головою, права на освіту або ж зовсім втратили своє життя.

13:00 01.06.2023

HR СТРАТЕГІЯ. СИСТЕМА ДОБОРУ ПЕРСОНАЛУ

25 - 26 травня 2023 року у м. Києві пройшла конференція «HR СТРАТЕГІЯ. СИСТЕМА ДОБОРУ ПЕРСОНАЛУ», головною метою якої стало обговорення інноваційних принципів сучасної моделі HR-менеджменту та їх впровадження в Центрі пробації.

08:46 29.05.2023

«Підведення підсумків роботи підрозділів пробації у Чернівецькій області за 5 місяців 2023 року»

24 травня 2023 року під головуванням начальника філії Центру пробації у Чернівецькій області Руслана Кувіли, була проведена розширена нарада із керівниками структурних підрозділів філії з метою підведення підсумків роботи за 5 місяців 2023 року.

09:17 25.05.2023

Сьогодні, 23 травня, в Україні відзначають День Героїв, встановлений на честь українських захисників та захисниць, які вибороюють свободу та незалежність України.

День Героїв – це день пам’яті всіх українців, які присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність України, свято величі духу українських вояків – борців за волю України.

09:52 23.05.2023

Презентація «Єдиний Реєстр засуджених осіб/Мобільний за стосунок «Моя Пробація»

Презентація «Єдиний Реєстр засуджених осіб/Мобільний застосунок «Моя Пробація» (Сергій Орлов, заступник Міністра юстиції України), що демонструє досягнення та плани впровадження у промислове використання, подальшого розвитку і вдосконалення інструментів цифровізації пробації.

15:21 17.05.2023

Презентація «Філія ВБФ «ДЕПОЛЬ УКРАЇНА» у м. Київ. Партнерство з пробацією»

Презентація «Філія ВБФ «ДЕПОЛЬ УКРАЇНА» у м. Київ. Партнерство з пробацією» (Сергій Калінін, менеджер проекту «Допомога у місцях ув'язнення» ВБФ «ДЕПОЛЬ УКРАЇНА»), що демонструє діяльність ВБФ «ДЕПОЛЬ УКРАЇНА» у рамках проєкту «Допомога у місцях ув'язнення» та співробітництво з уповноваженими органами з питань пробації щодо надання допомоги суб’єктам пробації.

14:54 17.05.2023

Презентація «Професійний розвиток персоналу (основні аспекти вдосконалення)»

Презентація «Професійний розвиток персоналу (основні аспекти вдосконалення)» (Юлія Петровська, В. о. ректора Академії ДПтС України), що описує основні засади діяльності Академії ДПтС України та перспективи розвитку цієї установи для забезпечення професійного підготовки, підвищення кваліфікації та компетентності персоналу ДПтС України.

14:41 17.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь