Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

Вижницький районний сектор №2 філії ДУ "Центр пробації" у Чернівецькій області

Скажи чесно, ти як?

Звечора не можеш заснути, а вранці встати з ліжка? Кожен різкий звук здається ракетою? Весь час перебуваєте у напрузі?

14:50 24.04.2023

У межах співпраці Державної установи «Центр пробації» та Київського університету імені Бориса Грінченка відбулася гостьова лекція для студентів, магістрів і аспірантів освітніх програм «Соціальна адвокація», «Соціальна педагогіка», «Соціальна робота"

Представники керівництва Державної установи «Центр пробації» у режимі онлайн розповіли про систему пробації України, інструменти роботи з правопорушниками, які перебувають на пробації.

13:51 17.04.2023

❗️Суспільно корисна робота має виховний вплив, що доведено у процесі виправлення та ресоціалізації засуджених. Та й для відбудови країни безоплатна робоча сила не буде зайвою.

Такі цілі проголошені у проекті «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення, Кримінального та Кримінального процесуального кодексів України щодо удосконалення виконання покарання у виді штрафу та громадських робіт»

08:37 13.04.2023

У Верховній Раді пропонують запровадити пробаційний нагляд як новий і основний вид кримінального покарання із заміною на нього арешту в більшості санкцій.

У Верховній Раді пропонують запровадити пробаційний нагляд як новий і основний вид кримінального покарання із заміною на нього арешту в більшості санкцій.

08:33 13.04.2023

📍Органи пробації відновили роботу на деокупованих територіях Херсонщини

На сьогоднішній день три підрозділи Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській, Донецькій, Луганській, Херсонській областях, а саме сектори №16, №17, №18 отримали можливість належним чином виконувати роботу із засудженими та особами, притягнутими до адміністративної відповідальності, здійснювати свої функції, спрямовані на забезпечення безпеки суспільства.

08:26 13.04.2023

📌Психологи пробації: робота у вимірі 5D

У службі пробації України працює чимало психологів, які залучаються до проведення соціально- виховної роботи з суб'єктами пробації, як в особистому спілкуванні, так і у режимі онлайн, використовуючи 5 основних інструментів професійної діяльності: психологічну діагностику, профілактику, корекцію, просвітництво та консультування.

08:24 13.04.2023

Проблема вчинення клієнтами пробації адміністративних правопорушення залишається доволі гострою, що заважає їм повною мірою позбавитись кримінального мислення та стати на шлях виправлення.

Тому, працівники Вижницького районного сектору № 2 філії Державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області спільно з працівниками бюро правової допомоги 03.04.2023 року провели профілактичну бесіду з клієнтами пробації, спрямовану на попередження скоєння адміністративних правопорушень.

16:51 05.04.2023

Пробаціонери долучилися до навчального онлайн-семінару у межах співпраці Центру пробації та ГО «Docudays UA»

 Одним із найважчих етапів роботи з клієнтами пробації є встановлення довірливих стосунків з ними, подолання психологічних бар’єрів та перешкод у спілкуванні з оточуючими.

08:53 03.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь