A A A K K K
для людей із порушенням зору
Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

Вижницький районний сектор №2 філії ДУ "Центр пробації" у Чернівецькій області

Досить думати, ставай волонтером пробації!

Вижницький районний сектор №2 філії Державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області – запрошує до співпраці наполегливих, відповідальних, толерантних та ініціативних особистостей для здійснення волонтерської діяльності. Взаємодіючи із сектором пробації, Ви допомагатимете особам (суб’єктам пробації), які в силу обставин, важких умов життя, умисно чи із необережності вчинили правопорушення невеликої суспільної небезпечності, за які їх засуджено до покарань альтернативних позбавленню волі, або ситуація, коли на етапі підготовки досудової доповіді вирішується питання щодо міри їх відповідальності. Тобто, поміж відбуттям певного виду покарання, - ця особа з метою попередження скоєнню нею нового правопорушення отримуватиме комплекс заходів спрямованих на корекцію соціальної поведінки або її окремих проявів, формування соціально сприятливих змін особистості.

10:41 25.03.2024

Менторство: вчимося та досягаємо разом

Виклики, що останнім часом постають перед працівниками/працівницями Державної установи «Центр пробації», потребують змін в підході до формування професійного ядра пробаціонерів. Ураховуючи актуальність розвитку персоналу, необхідність підвищення рівня компетентності та мотивації в Центрі пробації створено базу менторів, що складається з працівників/працівниць органу пробації, які вже мають досвід надання консультацій з використання інструментів пробації, вмотивовані передавати свої професійні знання і навички, здатні допомогти в розробленні шляхів виходу зі складних професійних ситуацій.

10:29 25.03.2024

Працівники філії Державної установи "Центр пробації" у Чернівецькій області посилили свій потенціал під час п'ятого тренінгу "Моделі ефективної міжвідомчої взаємодії у кримінальних провадженнях за участі дітей"

Проєкт Ради Європи "Захист прав дітей під час війни і в післявоєнний період в Україні” у співпраці з Офісом Генерального прокурора України продовжує серію тренінгів “Моделі ефективної міжвідомчої взаємодії у кримінальних провадженнях за участі дітей». Третій тренінг проводиться з 18 по 21 березня 2024 року в м. Львів.

10:13 25.03.2024

Новий Порядок співпраці пробації та поліції: безпека понад усе

Одним з основних обов’язків пробаціонерів є контроль і перевірка засуджених за місцем їх проживання (перебування), роботи та навчання. Проте таке завдання може становити небезпеку для працівників пробації, адже пробаціонери не мають повноважень використовувати засоби захисту, при цьому не можна виключати агресивної поведінки підоблікового.

10:14 06.03.2024

У Центрі пробації стартує пілотна програма менторства

28 лютого 2024 року пройшла стартова інформаційна сесія «Реалізація пілотної програми менторства в Державній установі «Центр пробації» з використання інструментів пробації під час роботи з суб’єктами пробації», учасниками якої стали керівництво Центру пробації, члени робочої групи з реалізації пілотної програми, і власне – ментори, які у 2024 році забезпечуватимуть випробування такого інструменту по роботі з персоналом як менторство.

16:58 01.03.2024

На порталі «Дія. Безбарʼєрність» з’явилися 10 нових матеріалів, присвячених темі ментального здоров’я

У них зібрані практичні поради про те, як подолати панічні атаки та страх повітряних тривог, як діяти у шокових станах та допомагати людям поруч. Особлива увага приділена дітям: йдеться про школу та ментальне здоров’я, про захист від стресу та повідомлення поганих новин тощо.

13:06 26.02.2024

Пробація залучає партнерів для допомоги суб’єктам пробації з алкогольною залежністю

Вживання психоактивних речовин, зокрема алкоголю, часто стають причиною скоєння кримінального правопорушення, тож завданням пробації є виявити таку залежність у суб’єкта пробації та мотивувати до позбавлення від неї.

15:35 20.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь