A A A K K K
для людей із порушенням зору
Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

Вижницький районний сектор №2 філії ДУ "Центр пробації" у Чернівецькій області

Доступні засоби зв'язку Центру пробації

У зв’язку з воєнними діями на території України окремі підрозділи пробації, філії та апарат Державної установи «Центр пробації» продовжують працювати віддалено (дистанційно). При цьому ми ПРОДОВЖУЄМО ПРАЦЮВАТИ і виконувати основні завдання.

09:59 05.04.2022

Як власникам житла, що приймають переселенців отримати компенсацію за комуналку розповіли клієнтам пробації

04 квітня 2022 року працівники Вижницького районного сектору № 2 філії Державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області, завідувач сектору «Путильське бюро», профорієнтатор служби зайнятості та інспектор ЮПСП Вижницького РВП провели інформаційний захід з клієнтами пробації.

16:24 04.04.2022

Про правила інформаційної безпеки розповіли клієнтам пробації

04 квітня 2022 року працівниками Вижницького районного сектору № 2 філії Державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області, завідувачем сектору «Путильське бюро», профорієнтаторкою служби зайнятості та інспектором ЮПСП Вижницького РВП проведено бесіду з клієнтами пробації щодо простих правил інформаційної безпеки, аби не нашкодити нашим захисникам.

16:06 04.04.2022

Порядок отримання компенсації на проживання людям, які вимушено перемістились через активні бойові дії

     29.03.2022 працівниками Вижницького районного сектору № 2 філії Центру пробації у Чернівецькій області Олесею Гордей та Тетяною Торак, спільно з фахівцем сектору “Путильське бюро” відділу БВПД Тетяною Різак та фахівцем  управління соціального захисту Вижницької РДА Марією Ревуцькою  у приміщенні  управління соціального захисту населення Вижницької РДА було проведено бесіду для людини, яка вимушено перемістилась через активні бойові дії та роз'яснено порядок отримання компенсації на проживання. Було наголошено, що допомога надаватиметься у таких розмірах:• для осіб з інвалідністю та дітей – 3000 гривень на місяць, • для інших осіб – 2000 гривень на місяць. Допомога надається щомісячно з місяця звернення на весь період введення воєнного стану плюс один місяць після його припинення чи скасування, та  виплачується за повний місяць незалежно від дати звернення за її наданням та дати припинення чи скасування воєнного стану.

12:02 29.03.2022

Про відшкодування коштів, для осіб які прихистили внутрішньо переміщених осіб розповіли клієнтам пробації

28.03.2022 працівниками Вижницького районного сектору № 2 філії Центру пробації у Чернівецькій області Олесею Гордей та Тетяною Торак, спільно з фахівцем сектору “Путильське бюро” відділу БВПД Тетяною Різак було проведено лекцію для клієнтів пробації. Мета даного заходу — роз'яснення порядку відшкодування коштів, для осіб які прихистили внутрішньо переміщених осіб.

11:44 28.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь