A A A K K K
для людей із порушенням зору
Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

Вижницький районний сектор №2 філії ДУ "Центр пробації" у Чернівецькій області

28 березня 2024 року набрав чинності Закон № 3342-IX «Про внесення змін до Кримінального, Кримінального процесуального кодексів України та інших законодавчих актів України щодо удосконалення видів кримінальних покарань»

28 березня 2024 року набрав чинності Закон № 3342-IX «Про внесення змін до Кримінального, Кримінального процесуального кодексів України та інших законодавчих актів України щодо удосконалення видів кримінальних покарань» (далі – Закон). Згідно із ним за деякі кримінальні правопорушення каратимуть пробаційним наглядом. При цьому він буде одним із основних видів покарання, на рівні з обмеженням чи позбавленням волі, але водночас буде їхньою альтернативою. Отже, тепер деяким категоріям правопорушників вдасться уникнути в’язниці, але не покарання!

12:34 17.04.2024

⚖️ Суд ухвалив присудити покарання у виді пробаційного нагляду. Всі ЗА і ПРОТИ

Сплата аліментів – це не лише юридичний обов'язок, але й моральна відповідальність кожного з батьків за утримання своїх дітей. На жаль, не всі батьки це усвідомлюють, що призводить до виникнення заборгованості з аліментів.

09:20 11.04.2024

Організація першочергових заходів з виявлення клієнтів пробації, що не з’являються за викликами

Якщо клієнт пробації після двох викликів поспіль не з’являється до уповноваженого органу з питань пробації для проведення першої бесіди без поважних причин, працівник сектору вживає всі можливі заходи з виявлення такої особи.

16:38 09.04.2024

Інформує уповноважена з гендерних питань – радниця керівника Державної установи «Центр пробації»

04 квітня 2024 року уповноважена з гендерних питань – радниця керівника Державної установи «Центр пробації» Олена Суботенко стала учасницею першого засідання робочої групи щодо удосконалення навчально-методичного забезпечення професійного навчання з питань запобігання та протидії насильству за ознакою статі.

09:15 09.04.2024

Соціальна адаптація правопорушників: досвід та перспективи

Наближення української системи виконання покарань до європейських стандартів є одними з базових пунктів Стратегії реформування пенітенціарної системи на період до 2026 року . Питання оптимізації виконання кримінальних покарань потребує комплексного дослідження за участі науковців та практиків.

09:14 09.04.2024

Вклад в національну безпеку: робота з колаборантами

З початком повномасштабного вторгнення пробаціонери України зустрілись з надзвичайним викликом - наслідками інформаційного впливу рф на свідомість громадян, що обумовило збільшення кількості осіб, засуджених за злочини проти основ національної безпеки України.

13:08 03.04.2024

Пробаційний нагляд, як альтернатива ув’язненню

01.04.2024 року в приміщенні Вижницького РС №2 філії Державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області працівники сектору провели інформаційний захід для соціальних партнерів та суб’єктів пробації, метою даного заходу було донести до суспільства фактичне значення та цілі пробаційного нагляду.

09:39 02.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь