Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

Вижницький районний сектор №2 філії ДУ "Центр пробації" у Чернівецькій області

Впровадження нових підходів до роботи органів пробації з неповнолітніми, які перебувають у конфлікті із законом

 Цими днями на базі Тренінговий центр прокурорів України , за сприяння проєкту ЄС “Право-Justice” (EU Project Pravo-Justice), відбувся тренінг, на тему: “Забезпечення найкращих інтересів дітей у кримінальних провадженнях за їх участі”.

10:44 01.12.2023

Вітаємо з професійним святом працівників прокуратури України!

Діяльність прокуратури як єдиної системи відіграє дедалі важливішу роль в утвердженні принципу верховенства права та розвитку України як демократичної правової держави. Від Вас, Вашої праці великою мірою залежить збереження політичної стабільності, громадянського миру та спокою, зміцнення законності та правопорядку, надійний захист суспільства і громадян від злочинності та беззаконня, дотримання прав і свобод людини.

10:43 01.12.2023

Програма забезпечення діяльності філії Державної установи "Центр пробації" у Чернівецькій області

Відповідно до Програми забезпечення діяльності філії Державної установи "Центр пробації" у Чернівецькій області, було виділено кошти для забезпечення працівників органів пробації області офісним папером та оргтехнікою, для виконання службових повноважень

15:46 29.11.2023

Узгодження пропозицій відповідно до вимог Стамбульської конвенції

22 листопада 2023 року за підтримки проєкту ООН Жінки „Трансформаційні підходи для досягнення ґендерної рівності в Україніˮ, що фінансується Урядом Швеції, відбулась Стратегічна сесія «Збирання даних з питань запобігання та протидії домашньому насильству.

10:12 27.11.2023

🏆 Центр пробації – офіційний фіналіст Всеукраїнської премії HR PRO AWARDS – 2023

23 листопада 2023 року у Києві відбувся фінал премії HR Pro Awards – 2023. На церемонії нагородження Центр пробації підтвердив офіційний статус фіналіста в номінації РЕКРУТИНГ з Проєктом “Впровадження HR-стратегії Центру пробації системи добору та адаптації персоналу”.

10:09 27.11.2023

Організація першочергових заходів з виявлення клієнтів пробації, що не з’являються за викликами

Якщо клієнт пробації після двох викликів поспіль не з’являється до уповноваженого органу з питань пробації для проведення першої бесіди без поважних причин, працівник сектору вживає всі можливі заходи з виявлення такої особи.

22:03 13.11.2023

Асертивність як умова ефективного спілкування

13.11.2023 року працівники Вижницького РС №2 філії Державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області спільно з працівниками сектору «Путильське бюро правової допомоги» провели бесіду з клієнтами пробації на тему: «Асертивність як умова ефективного спілкування». Метою проведеної бесіди було навчити присутніх вмінню відстоювати свої кордони, захищати свої інтереси і цілі, зберігаючи повагу до інших людей, освоїти навички впевненого неагресивного поводження, навчити уважно слухати співрозмовника, підвищити конструктивність спілкування.

13:55 13.11.2023

Чому один у полі не воїн? Ще наші пращури влучно підмітили, що сила – у єднанні та згуртованості. І не тільки бойова чи фізична, а й ментальна.

Людина, яка усамітнюється у нинішні нелегкі часи, втрачає соціальні зв'язки, поступово «випадає» із соціуму, і долати життєві негаразди стає дедалі важче.

08:37 13.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь