Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

Вижницький районний сектор №2 філії ДУ "Центр пробації" у Чернівецькій області

Жінки України готові боронити свою країну на різних фронтах, але брати у руки зброю і йти до лав ЗСУ не всі мають хист та можливість

Отож, оскільки в Україні все ще триває мобілізація населення через запроваджений воєнний стан і повномасштабну війну з росією, багатьох пробаціонерок турбує питання: чи будуть забирати до лав армії жінок, адже вже з 1 жовтня 2022 року усіх українок ставитимуть на військовий облік. 

12:10 23.08.2022

З ДНЕМ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ

Сьогодні по всій країні відзначають День Державного Прапора України. Колектив Вижницького районного сектору #2 філії Державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області вітає всіх з Днем Державного Прапора України. Бажаємо щастя, добра і миру! Нехай завжди гордо майорить над Україною жовто-блакитний стяг волі та єдності Українського народу.

11:59 23.08.2022

Увага! Аукціон!

«Україна — це не лише територія! Україна складається з НАС (людей), як сонях складається із зернин. І від якості кожної «зернинки» залежить, якою СИЛЬНОЮ буде Україна» - Така концепція роботи 14-річної Оксани з Миронівщини Київської області на тему «Любіть Україну! Як сонце любіть... » (В. Сосюра).

10:48 29.07.2022

Сьогодні вперше відзначаємо нове свято – День Української Державності

Як зазначив торік Президент України Володимир Зеленський, точкою відліку української державності вважається рік заснування Києва, столиці Київської Русі й сучасної України. Тому нове свято відзначатимемо у день розквіту української державності – у день хрещення Київської Русі, 28 липня.

15:15 28.07.2022

Запрошуємо волонтерів до співпраці з сектором пробації

Одним з чинників, які здійснюють негативний вплив на розвиток нашого суспільства і держави, нині є високий рівень злочинності. Це негативно впливає на безпеку людей, їх життєдіяльність, нормальні відносини в родинах та суспільстві, сталість моральних правил співжиття

10:43 26.07.2022

«ЄДНАЙМОСЯ задля ПЕРЕМОГИ!» - під такою назвою відбувся Київський форум волонтерства, участь в якому взяли і представники Державної установи «Центр пробації» на чолі з директором Олегом Янчуком.

«Волонтери – надійні та відповідальні помічники працівників пробації у роботі із засудженими, які відбувають покарання без позбавлення волі. Наразі Центр пробації співпрацює із майже тисячею громадських активістів, які здійснюють волонтерську діяльність у пробації», - повідомив учасникам заходу Олег Янчук. Він поділився досвідом такої співпраці, що сприяє підвищенню безпеки в громадах.

09:11 21.07.2022

У воєнний час гендерні ролі в Україні змінюються

У той час як багато чоловіків втратили роботу та пішли захищати Державу, жінки опановують нові для себе ролі та працюють на декількох роботах, щоб компенсувати втрачений сімейний дохід. Вони опановують нові професії, а іноді вдаються до неофіційних заробітків. Вони займаються волонтерською діяльністю і ведуть роботи по домогосподарству. При цьому їх і досі виключено з формальних політичних та адміністративних процесів прийняття рішень.

13:08 08.07.2022

Міжнародні професійні об’єднання висловлюють підтримку колегам з України

Представники міжнародної організації ICPA висловили підтримку всім працівникам пробації та пенітенціарних установ в Україні. У короткому зверненні висловлено головну думку: «Насильство непримустиме».

09:44 08.07.2022

20 червня 2022 року Верховна Рада України ратифікувала «Конвенцію Ради Європи про запобігання насильству стосовно жінок і домашньому насильству та боротьбу із цими явищами», більш відому як «Стамбульська конвенція»

Стамбульська конвенція – це міжнародна угода Ради Європи. Документ з'явився 2011 року, наразі його підписали 47 країн, 36 (включно з Україною) – ратифікували. Україна підписала конвенцію ще у листопаді 2011 року, проте ратифікувала її тільки зараз.

10:14 05.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь