Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

Вижницький районний сектор №2 філії ДУ "Центр пробації" у Чернівецькій області

Партнерство заради безпеки суспільства

Для досягнення найвищої мети – створення суспільства, в якому кожен буде відчувати себе в безпеці, а ті, хто оступився і перебуває у конфлікті з законом, відмовився від протиправної поведінки та виявив бажання жити, не вчиняючи нових злочинів, працівники пробаціі співпрацюють з органами поліції.

16:09 04.07.2022

Гарантії реалізації конституційних прав та свобод людини і громадянина

 04 липня 2022 року працівники Вижницького районного сектору № 2 філії ДУ «Центр пробації» у Чернівецькій області та фахівець сектору «Путильське бюро» відділу БПД, організували для клієнтів пробації, що перебувають на обліку сектору,  захід на тему: «Гарантії реалізації конституційних прав та свобод людини і громадянина».

15:55 04.07.2022

Конституція - гарант незалежності і соборності України

Конституція увійшла у суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України. Її найвища юридична сила, верховенство права, політична, економічна та ідеологічна багатоманітність - фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу.

16:29 28.06.2022

26 років тому наша Держава ухвалила Основний Закон, що гарантує втілення мрій і сподівань українців на краще й благополучне життя у власній державі

Прийняття Конституції означало фундаментальне закріплення нашої незалежності, навіки закарбувало волю українського народу жити у власній суверенній, соборній та демократичній державі.

09:01 28.06.2022

Сьогодні в Україні своє професійне свято відзначають державні службовці.

Професія державного службовця - важлива, клопітка та відповідальна праця людей, які у своїй більшості виконують її за покликанням , демонструючи справжню відданість справі та бажання служити людям. У цей непростий час державні службовці виконують важливі державні завдання та продовжують дбати про дотримання прав та інтересів громадян, забезпечення їх соціальних гарантій. Дякуємо усім, хто залишається на своїх місцях і сумлінно виконує свою роботу! Вітаємо зі святом усіх державних службовців, зокрема і наших партнерів, які спільно з пробацією дбають про соціальну адаптацію осіб у конфлікті з законом, підтримують клієнтів пробації на шляху їх позитивних змін задля підвищення безпеки в суспільстві. ! Бажаємо миру, здоров’я, наснаги у вирішенні непростих щоденних задач, адже від цього залежить добробут кожного з нас!

13:39 23.06.2022

Протягом багатьох століть українці неодноразово захищали свою історичну пам’ять, рідну землю, цінності та ідеали. Та є в нашій історії сторінки, скроплені кров’ю наших пращурів і сучасників, які ціною власного життя протистояли ворогу.

Протягом багатьох століть українці неодноразово захищали свою історичну пам’ять, рідну землю, цінності та ідеали. Та є в нашій історії сторінки, скроплені кров’ю наших пращурів і сучасників, які ціною власного життя протистояли ворогу.

12:11 22.06.2022

Як працівники пробації підтримували зв'язок між собою та із клієнтами пробації в умовах реальної загрози або під час проведення бойових дій?

Як працівники пробації підтримували зв'язок між собою та із клієнтами пробації в умовах реальної загрози або під час проведення бойових дій?

15:24 16.06.2022

З метою забезпечення вимог чинного законодавства під час застосування пробації судові рішення, надходитимуть на виконання до закріплених органів пробації у визначених областях.

З метою забезпечення вимог чинного законодавства під час застосування пробації судові рішення, що будуть ухвалюватися стосовно осіб, які проживають на тимчасово окупованих територіях або населених пунктів, де проводяться воєнні (бойові дії), надходитимуть на виконання до закріплених органів пробації у визначених областях.

15:16 16.06.2022

Шановні журналісти!

Колектив Центру пробації приєднується до вітань з нагоди Вашого професійного свята – Дня журналіста!

16:35 06.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь