Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

Вижницький районний сектор №2 філії ДУ "Центр пробації" у Чернівецькій області

Профілактика вчинення повторних правопорушень

06 червня 2022 року працівники Вижницького районного сектору № 2 філії ДУ «Центр пробації» у Чернівецькій області, Інспектор ЮПСП Вижницького РВП, профорієнтатор служби зайнятості та завідувач сектору «Путильське бюро», організували для клієнтів пробації що перебувають на обліку сектору, перегляд фільму «Діти за гратами».

11:41 06.06.2022

100 днів війни. 100 днів нової реальності. 100 днів нескореності та захисту національних інтересів…

Підрозділи Центру пробації, як і усі державні органи в нашій Державі, опинилися перед новими викликами, що постійно змінюються. Але ми прийняли цей виклик і продовжили своє функціонування задля забезпечення безпеки в суспільстві в межах своєї компетенції.

14:42 03.06.2022

Громадські роботи – користь для громади

Громадські роботи – роботи, що приносять користь для суспільства, тому для досягнення бажаного результату дуже важливо налагодження ефективної взаємодії між органами пробації, поліції та органами місцевого самоврядування. З метою забезпечення належного виконання вироку суду, працівники Вижницького районного сектору №2 філії Державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області Олеся Гордей та Тетяна Торак спільно з поліцейським офіцером громади сектору превенції Вижницького РВП Миколою Якивюком здійснили раптову перевірку виконання громадських робіт.

10:12 03.06.2022

Досить думати, ставай волонтером пробації!

Вижницький районний сектор №2 філії Державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області – запрошує до співпраці наполегливих, відповідальних, толерантних та ініціативних особистостей для здійснення волонтерської діяльності. Взаємодіючи із сектором пробації, Ви допомагатимете особам (суб’єктам пробації), які в силу обставин, важких умов життя, умисно чи із необережності вчинили правопорушення невеликої суспільної небезпечності, за які їх засуджено до покарань альтернативних позбавленню волі, або ситуація, коли на етапі підготовки досудової доповіді вирішується питання щодо міри їх відповідальності. Тобто, поміж відбуттям певного виду покарання, - ця особа з метою попередження скоєнню нею нового правопорушення отримуватиме комплекс заходів спрямованих на корекцію соціальної поведінки або її окремих проявів, формування соціально сприятливих змін особистості.

10:06 03.06.2022

Профілактична робота за місцем проживання клієнтів пробації

З метою належного контролю за поведінкою клієнтів пробації, які перебувають на обліку Вижницького районного сектору №2 на постійній основі налагоджено співпрацю з сектором превенції Вижницького РВП ГУНП в Чернівецькій області шляхом здійснення спільних попереджувальних заходів.

09:26 03.06.2022

Щороку 1 червня світ відзначає День захисту дітей. Цьогоріч свято набуло особливого сенсу, адже через вторгнення Росії на територію України тисячі дітей залишились без батьків, даху над головою, права на освіту або ж зовсім втратили своє життя.

Так, сьогодні працівники Вижницького районного сектору № 2 філії Державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області, сектору «Путильське бюро», працівники Вижницького РВП та працівники Путильської районної філії Чернівецького обласного центру зайнятості привітали дітей які гралися на дитячому майданчику з Міжнародним днем захисту дітей. В цікавій та доступній для дітей формі працівники правоохоронних органів розповіли дітям про їх права та обов’язки. Інспектор ЮПСП Вижницького РВП Інга Поляк закликала батьків дітей кожного дня зігрівати теплом і любов’ю дитячі серця, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України. Кожна дитина має повне право бути захищеною, відчувати всебічну підтримку з боку держави, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли в мирній країні здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших обов’язків дорослих.

18:37 01.06.2022

Обмін досвідом між працівниками Вижницького РС №2 та Миколаївського РВ №2

27 травня 2022 року працівники Вижницького районного сектору №2 та начальник Миколаївського районного відділу №2 провели робочу зустріч метою якої було перейняти та поділитися досвідом роботи у напрямку соціально-психологічної роботи із засудженими, у здійсненні супроводу клієнтів пробації, веденні робочої документації.

10:48 27.05.2022

20-й рік поспіль у третю суботу травня Україна відзначає День Європи.

Святкування Дня Європи триває вже два десятиліття, однак саме цього року ми усвідомили цінність цієї дати. Саме в цей день ми маємо чудову нагоду засвідчити прагнення українців жити у мирній країні та розвивати свої перспективи у тісній співпраці з європейськими державами.

20:28 21.05.2022

Цьогоріч День матері особливий, зворушливий, тривожний, але сповнений неймовірної любові, внутрішньої сили, доброти, віри та героїзму українських мам.

У колективіі Центру пробації більшість – жінки. І більшість з них уже подарували на світ одне, два і більше нових життів. У період війни рф проти України:

19:00 08.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь