Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

Вижницький районний сектор №2 філії ДУ "Центр пробації" у Чернівецькій області

Донори - рятують життя...

Сімнадцять співробітників поліції відділення №1 (смт. Путила) та один працівник Вижницького РС №2 філії Державної установи "Центр пробації" у Чернівецькій області здали кров, щоб поповнити запаси необхідних груп. Адже саме завдяки таким заготовкам, за необхідності, медикам вдається врятувати життя людини.

13:16 09.09.2022

Профілактична бесіда з клієнтами пробації

В наш час надзвичайно гострою є проблема зростання правопорушень серед осіб молодіжного віку. Повсякчас неповнолітні та молодь не усвідомлюють, що їх повсякденні вчинки мають правову оцінку, що право та закони супроводжують людину все її життя. Тому працівники Вижницького районного сектору № 2 філії ДУ «Центр пробації» у Чернівецькій області спільно з соціальними партнерами мобілізують свої зусилля для позитивної інтеграції підоблікових у суспільстві.

13:53 05.09.2022

Обговорення взаємодії уповноважених органів з питань пробації та соціальних партнерів щодо здійснення наглядових та соціально-виховних заходів з суб’єктами пробації

05 вересня 2022 року відповідно до плану спільних заходів з організації профілактичної роботи з  засудженими до покарань, не пов’язаних з позбавлення волі, та звільненими від відбування покарання з випробуванням працівники Вижницького районного сектору №2 філії ДУ «Центр пробації» у Чернівецькій області Олеся Гордей та Тетяна Торак провели спільну нараду з інспектором ЮПСП Вижницького РВП Інгою Поляк, начальником служби у справах дітей Путильської територіальної громади Тетяною Несторяк, завідувачем сектору «Путильське бюро» правової допомоги відділу БПД Тетяною Різак та провідним фахівцем з профорієнтації Путильської районної філії Чернівецького обласного центру зайнятості Аллою Горбан.

13:00 05.09.2022

Результат всеукраїнської благодійної акції "Канцелярія для навчання"

31 серпня 2022 року інспектор ЮПСП Вижницького РВП Інга Поляк спільно з працівниками Вижницького РС №2 філії ДУ "Центр пробації" у Чернівецькій області Олесею Гордей та Тетяною Торак за підтримки Благодійного фонду «Об’єднані перемагати» вручили школярам з сімей які опинилися в складних сімейних обставинах рюкзаки з канцелярським приладдям, солодощами та одягом.

15:24 31.08.2022

«Готуємось до школи разом»

   Напередодні Дня знань інспектор ЮПСП Вижницького РВП Інга Поляк спільно з працівниками Вижницького РС №2 філії ДУ "Центр пробації" у Чернівецькій області Олесею Гордей та Тетяною Торак вручили школярам з сімей які опинилися в складних життєвих обставинах рюкзаки з канцелярським приладдям та солодощами. Діти радісно розглядали наплічники із зошитами, пеналами, альбомами для малювання, фломастерами, кольоровими олівцями, ручками, які вже невдовзі знадобляться їм у новому навчальному році.  

14:04 31.08.2022

29 серпня – День пам’яті захисників України.

Згідно з Указом Президента цього року в Україні офіційно відзначається День пам’яті захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

18:18 29.08.2022

Крокуємо до школи безпечно

24 серпня 2022 року на Путильщині інспектор ЮПСП Вижницького РВП Інга Поляк спільно з провідним інспектором Вижницького РС #2 філії ДУ "Центр пробації" у Чернівецькій області Тетяна Торак організували благодійну акцію, до свята всіх школярів - Першого дзвоника.

08:13 25.08.2022

Сьогодні ми відзначаємо 31-у річницю Дня Незалежності нашої України. А за кілька днів, 27 серпня, виповниться 7 років від дня введення в дію Закону України «Про пробацію».

Україна – це люди, які її будують, захищають, розвивають! Успіх пробації – це заслуга кожного, хто на своєму місці сумлінно виконує свої обов’язки!

14:24 24.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь